sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Remember

 Ensinnäki mitä ootte mieltä uuesta bannerista ?? Ku oon vähän epävarma :P Mut joo pitkästä aikaa taas postausta, nytkin vanhoja kuvia, mutta tällä kertaa hieman muokattuja. Ei vaan (taas) yksinkertasesti oo tehny mieli kuvaamaan tai muutenkaan ulos ton kamalan ilman ja pimeyden takia :( . Mutta kaikki kuvat oon siis ite ottanu ja muokannu + keksiny tekstit (: .

Sit yks asia. Oon miettiny et alkasin vähän kansainvälistään tätä blogia, ku eihän siitä mitään haittaakaan ois jos tänne englanniksi kirjottelisin? Ku en pahemmin ees kirjottele :--) Ku ois mahtava saaha lukijoita muualtaki ku Suomesta :DD
Mut mitäs mieltä te olisitte ? Onko vastalauseita ? :--D

Btw 2 huonolaatusinta kuvaa on sitte mun vanhalla kameralla otettu (:

                           
 oho, joihinki jäi laittamatta tuo © Siiri
joten,

ALL PICTURES AND TEXTS  © SIIRI

12 kommenttia:

 1. huippuja kuveja ja banneriki on huisi!! :) ja ala ihmeessä kansainvälistää, sulla on lahjoja joita voi näyttää maailmalle! ;)

  VastaaPoista
 2. Näää kuvat on aivan upeita! :o =)))

  VastaaPoista
 3. aiva ihania noi kuvat ! näyttää jonku ammattikuvaajan ottamilta, ei sillä ettet ois ;D ja noi tekstit on niiiiiiin totta ! :) ja todellaki kansainvälistät ! :D ehottomasti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah, kiitos ;) seuraava postaus sit englanniksi ;D

   Poista
 4. Bennesi kiva, mutta Pictures Of Life -otsikon alla oleva teksti on mielestäni liian paksulla fontilla. Tausta on mielestäni liian hempeän värinen. ;)

  VastaaPoista
 5. Joo , ala vaan kansainvälistää ! :) ja kiva blogi ja kiva toi banneri. :)

  VastaaPoista
 6. Kiva toi banneri sulla! ja mun mielestä kans tuo kansainvälistäminen ois huippua :) Nuo kuvat on kyl tosi hienoja, mutta en itse kauheesti pitänyt kun niillä oli noi tekstit :/ muuten oikein hyvät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Niin aattelinki seuraavasta postauksesta eteenpäin kirjoittaa englanniksi :) Kiitos kehuista ja mielipiteestä myös! Tein siks tällasen postauksen koska mulla tosiaan oli vähän hukassa että mitä postaisin koska jotaki halusin kuitenki postata, nii tein sit jotain vähän erilaista ja kuitenki semmosta mitä ite halusin vielä joskus tehä :D

   Poista