sunnuntai 30. joulukuuta 2012

TELEPHOTO LENS!!

^ Finally I got it!! Santa, you're the best!! ♥

Tamron 70-300mm ♥ Sorry I had to take pictures of it :DD I'M SO HAPPYYY!!
 
 
In the middle on the left the lens is in its shortest
And at the bottom on the left the lens is in its longest :D

Now, even my right hand is still quite achy, my left hand is improved so I have taken a few pics! But I promise that I'll do a New Year posting beginning of the year 2013 ! (:
  


And finally THE RANDOM PICTURE OF THE DAY:
 

^ I'm a HUGE Potterhead and AT LAST I finished my HP collection ♥♥ 7 books 8 (finnish covers), 8 movies & 8 movie soundtracks +  movie poster book, Harry Potter LEGEND book (based on the movies) and another additional material book which is based on the movies :)
 
What did you like?

xxx, Siiri

ps. Follow me on Twitter @siiri_laakkonen


8 kommenttia:

 1. Yks semmone pieni ehotus, tiiän et vaatii aika paljo aikaa yms. Kirjottasit postaukset sekä englanniksi että suomeksi. Ku jotkut ei ymmärrä ollenkaa enkkua, ni sit voit menettää suomenkielisiä lukijoita.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon kommentistasi! Itseasias mietin tota ennen ku tein päätöksen että kirjotan pelkästään englanniksi. Tosiaan se vie aikaa, koska pelkkä englanniksi kirjottaminenki vie aika paljon aikaa, mutta toisaalta oon valmis panostaan tähän blogiin. Kuitenki loppujen lopuksi päätin että kirjotan vaan enkuksi koska tärkeintähän tässä blogissa on kuvat ! :) Ja omaki kielitaito kehittyy (ja ehkä siinä sivussa muittenki :---D). En tiiä oliko tää nyt tarpeeksi perusteltu yms. mutta näin mä teen kuitenki :D

   Poista
 2. Harry Potter -kokoelmasta puutui meitsin tekemä kaulahuivi, nyh! ;( :D Milloin otat siitä kuvan, ettei se ehdi rypistyä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuva on jo mut mun täytyy vaa lähettää se sulle tässä lähipäivinä. Ja tossa kokoelmassaki onki vaa niinku tollaset just kirjat yms ;)

   Poista
 3. Nyt Siiri XD aiva hulluna noita potter juttuja!! :D ja se huivi vielä ja se villapaita x) voi että sua.. :) mutta mää voin joku päivä tulla testailee jota obsua ;);)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just sopivasti, tai kyllä mä lisääki sitte tässä joskus ;) Ja juu ofc :D

   Poista
 4. ihania kuvia :)!

  http://essi-onceinalifetime.blogspot.fi/

  VastaaPoista